INDELING:

Begane grond:

Volledig ingerichte keuken met eethoek en gezellige zithoek(vaatwasser, koelkast, wasmachine etc.) en openslaande deur naar het terras. Aparte toilet.

1e verdieping:

Woonkamer, 3 slaapkamers (3 tweepersoons bedden), badkamer met douche en toilet, groot balkon grenzend aan de master bedroom en woonkamer met uitzicht op het water.

Tuin/ terras:

De hele tuin is 1100m². Rondom de gite zijn zonnige plekjes als ook schaduw onder de bomen. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op de rivier de Lot.

Zwembad:

Direct gelegen aan het terras ligt het zwembad van 6 bij 3 meter. Gloednieuw en heerlijk verkoelend. 4 zonnebedden en gedeeltelijk schaduw door de prachtige Japanse esdoorn. Zo heb je vanuit het zwembad een adembenemend uitzicht op de rivier.

Karpervissen

Aan de waterkant kunnen de rodpods ideaal neer worden gezet. We hebben zelfs een boot in het water liggen zodat je zelfs nog een nachtje het water op kan en met een stretcher op de boot kan slapen. Tevens is de boot ideaal te gebruiken voor het gezin om te varen of bijvoorbeeld brood te halen in het dichtstbijzijnde dorp.

Extra opties:

Huren kinderbed & huren visgear: bollen, tijgers, hengels, piepers, boeiensysteem, end tackle etc.

ONS VAKANTIEHUISJE AAN DE LOT IS EEN RUIM HUIS MET EEN IDEALE LIGGING T.O.V. DE RIVIER, PERFECT VOOR DE ECHTE VISSER. GRENZEND AAN HET HUIS EN ZWEMBAD LIGT EEN MOOIE RUIME TUIN DIRECT GELEGEN AAN HET WATER MET VOLOP PRIVACY. BIJ HET HUIS LIGT OOK EEN MOOIE ALUMINIUM BOOT WAARMEE PERFECT EEN NACHTJE GEVIST KAN WORDEN OF WAARMEE JE MET DE FAMILIE EEN STUK KAN VAREN.

BESCHIKBAARHEID & PRIJZEN CHECKEN?KLIK HIER